Camerabeveiliging
93
page-template-default,page,page-id-93,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Camerabeveiliging

Camera’s zijn voor vele doeleinden geschikt. Of u nou een proces wilt bewaken of als beveiliging wilt gebruiken, alles is mogelijk!

Een modern camerasysteem voorziet u van heldere beelden. Door de extreme lichtgevoeligheid zijn de recente camera’s lichtgevoeliger dan uw eigen ogen!
Met een minimale hoeveelheid licht krijgt u toch een prachtig kleurenbeeld te zien.

Buiten dat een camerasysteem zeer nuttig kan zijn voor uzelf en voor de veiligheid heeft het ook zeker een goede preventieve werking.

Al onze camera’s zijn voorzien van een tal aan slimme functies. Bijvoorbeeld nemen de camera’s alleen op indien een persoon binnen een bepaald gebied komt zodat de opslagcapaciteit nuttig gebruikt wordt en het terugzoeken van de beelden stukken eenvoudiger wordt. Indien gewenst krijgt u een melding indien een persoon lang binnen een aangewezen gebied aanwezig blijft. Ook bestaat de mogelijkheid om te kunnen zien hoeveel mensen er momenteel in uw pand of winkel aanwezig zijn. Een camera heeft zoveel verschillende functies dat het te veel is om op te noemen. Staat uw toepassing er niet tussen of wilt u graag wat meer informatie? Wij staan u graag te woord.

Niemand kan op meerdere plekken tegelijk aanwezig zijn. Met een camerasysteem in combinatie met een mobiele app heeft u toch de mogelijkheid om alles in de gaten te houden. Zo kan u een camerasysteem ook gebruiken als verificatie van uw alarmsysteem. Al onze camerasystemen zijn voorzien van een mobiele App. In deze app kan u zowel de live als opgenomen beelden bekijken. Ook is het mogelijk om de app een pushbericht te laten geven indien een persoon een bepaalde ruimte betreedt.

Wilt u dat uw camerasysteem alleen maar registreert als uw alarmsysteem ingeschakeld staat? In dat geval koppelen we u alarmsysteem met uw camerasysteem. Bent u aangesloten bij de meldkamer? We kunnen dan de meldkamer indien gewenst toegang geven tot een aantal camera’s zodat ze de alarmmelding kunnen verifiëren en eventueel direct de politie kunnen inschakelen.

Al onze collega’s zijn in het bezit van de diploma’s projectering en installatiedeskundige camerasystemen. Of u nou een standaard systeem wilt of een gecertificeerd systeem, ons team helpt u graag verder met een passend systeem voor u. We kijken samen naar de beste locaties en houden altijd de wetgeving tijdens de projectering in ons achterhoofd.

Staat uw oplossing er niet tussen? Of wilt u graag de beelden eerst even bekijken? Wij staan u graag telefonisch te woord of verwelkomen u graag in onze showroom waar diverse camera’s te bezichtigen zijn.