Inbraakbeveiliging
97
page-template-default,page,page-id-97,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Inbraakbeveiliging

Het liefst zo snel mogelijk en zonder al te veel moeite, dat is hoe een inbreker uw bedrijfspand of woning het liefst binnen treedt. Lukt dit niet in een korte tijd of lopen ze te veel risico om gepakt te worden? Dan is de kans vele malen groter dat ze naar een ander prooi op zoek gaan. Een alarmsysteem kan u hiermee helpen om ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Een alarmsysteem waarschuwt u bij een inbraak maar functioneert ook zeker als een preventief middel.

Ook is het mogelijk met onze alarmsystemen om u te waarschuwen bij andere ongewenste gebeurtenissen. Al onze systemen hebben de beschikking om uitgebreid te worden door bijvoorbeeld rookmelders, gas/CO melders, watermelders, paniekknoppen en temperatuursensoren zodat u uzelf tijdig in veiligheid kan brengen. Tevens zijn al onze alarmsystemen voorzien van een mobiele App.

Wanneer u een verzoek van uw verzekeraar heeft gekregen om een BORG gecertificeerd alarmsysteem aan te schaffen helpen we u graag verder met het uitvoeren van een risicoanalyse om vervolgens de verschillende mogelijkheden te bespreken die voldoen aan uw wensen en die van de verzekeraar.

Ontvangt u graag een waarschuwing wanneer u buiten de deur bent? Onze alarmsystemen beschikken over een tal van verschillende mogelijkheden. Pushberichten, spraakberichten of een meldkamer? Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en geven u een passend advies.

Heeft u interesse in een alarmsysteem of staat uw oplossing er niet bij? Ons team staat u graag telefonisch of persoonlijk te woord in onze showroom.