Toegangscontrole
105
page-template-default,page,page-id-105,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem heeft u inzicht in wie zich in uw pand bevindt en kunt u bepalen wie wanneer toegang heeft of mag hebben tot een bepaalde ruimte. De toegangscontroletechniek kan naast de toegangsregulering ook ingezet worden als werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en een belangrijke ondersteuning bieden bij een ontruiming van uw pand. Onze toegangscontrolesystemen bieden vele op maat gemaakte functies zoals bezoekersbeheer, video- en inbraakintegratie en kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften. De systemen zijn compatibel met een breed scala aan lezer- en biometrische verificatietechnologieën.

Onze moderne toegangscontrolesystemen bieden naast veiligheid voor uw medewerkers ook een extra waarborg voor toegang tot vertrouwelijke informatie en kritische bedrijfsprocessen.

Er zijn diverse technologieën die verschillende niveaus van beveiliging en flexibiliteit bieden. De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen kunnen worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem. Onze toegangscontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden ingericht.